- cms

Што Typo3 услугите се вклучени во TechPeer?

Ние сме специјализирани во Typo3 инсталација, прилагодувања и оптимизации. Нашата компанија може да ви помогне со вашето Typo3 веб -страница. Нашите експерти можат брзо да се мобилизираат. Lookе ја разгледаме вашата веб-страница и ќе бараме можности за подобрување на брзината, поставување соодветни резервни копии и безбедност.

Вашиот CMS е клучот за управување со вашата содржина

Како сопственик на бизнис, знаете колку е критично да комуницирате со вашите клиенти, вработените и потенцијалните клиенти. Typo3 одлично е да се направи токму тоа. Компанија што не комуницира, не постои.

Вашиот CMS е клучот за управување со вашата содржина
staffing2_title

Нашите луѓе се важни

Просперитетен бизнис има потреба од успешни вработени. За нас во TechPeer, здравјето и благосостојбата на нашите вработени се важни; нашите вработени не само што придонесуваат за раст на нашата организација, туку во исто време тие ги користат своите вештини, знаења и таленти за да постигнат лично исполнување.

Потребна ви е помош со вашата Typo3 сајт?

Имањето најоптимално поставување алатки за вашиот бизнис ќе ви помогне да се автоматизирате и да добиете продуктивност. Контактирајте се со нас.