- ecommerce

Што OpenCart услугите се вклучени во TechPeer?

Ние сме специјализирани во OpenCart инсталација, прилагодувања и оптимизации. e-trgovija-services_text

Вашата онлајн продавница е клучот за приходите

Дали ја користите вистинската алатка за продажба? OpenCart е одлично да го сторите тоа, но клучно е да бидете сигурни дека излогот и заднината на продавниците се темелно оптимизирани.

Вашата онлајн продавница е клучот за приходите
staffing2_title

Нашите луѓе се важни

Просперитетен бизнис има потреба од успешни вработени. За нас во TechPeer, здравјето и благосостојбата на нашите вработени се важни; нашите вработени не само што придонесуваат за раст на нашата организација, туку во исто време тие ги користат своите вештини, знаења и таленти за да постигнат лично исполнување.

Потребна ви е помош со вашата OpenCart сајт?

Имањето најоптимално поставување алатки за вашиот бизнис ќе ви помогне да се автоматизирате и да добиете продуктивност. Контактирајте се со нас.