- crm

Што Salesforce услугите се вклучени во TechPeer?

Ние сме специјализирани во Salesforce поставување, прилагодувања и оптимизации. За време на пандемијата, сите ја видовме важноста на бизнисите да имаат капацитет да ги скалираат вашите односи со клиенти. Централизирање на податоците каде што е потребно и дозволување на вашата продажба и поддршка на клиентите да ги имаат сите информации што им се потребни за да им помогнат на клиентите или потенцијалните клиенти. Нашата компанија може да ви помогне со вашето Salesforce имплементација. Нашите експерти можат брзо да се мобилизираат. Lookе ја разгледаме вашата постоечка инфраструктура за односи со клиенти и ќе бараме можности за подобрување на задржувањето, продажбата и поддршката на клиентот.

Консолидирана историја

Моќен CRM како Salesforce , треба да ви помогне да ја консолидирате историјата на интеракции на сите клиенти, с in на едно место. Ова ќе ви помогне да го зголемите задржувањето на клиентот и искуството на клиентот со вашата марка.

Консолидирана историја
staffing2_title

Нашите луѓе се важни

Просперитетен бизнис има потреба од успешни вработени. За нас во TechPeer, здравјето и благосостојбата на нашите вработени се важни; нашите вработени не само што придонесуваат за раст на нашата организација, туку во исто време тие ги користат своите вештини, знаења и таленти за да постигнат лично исполнување.

Ви треба помош со вашата Salesforce поставување?

Имањето најоптимално поставување алатки за вашиот бизнис ќе ви помогне да се автоматизирате и да добиете продуктивност. Контактирајте се со нас.