Ние сме експерти за CRM, CMS, ERP. Ние му помагаме на вашиот бизнис да биде поефикасен.

Ние нудиме CMS, ERP, услуги за сопствени решенија и CMS, ERP, специјалисти и експерти за сопствени решенија.

Услуги за CMS

Ние ви помагаме да изберете најсоодветен CMS за вашиот бизнис.

Услуги за е-трговија

Ние ви помагаме да ја изберете најсоодветната платформа за е-трговија.

Доверливи партнери и клиенти

Кои сме ние

ЗоштоTechPeer ?

TechPeer е швајцарска компанија, со седиште во Geneенева, Швајцарија. ПочнавмеTechPeer да им помогне на бизнисите да ги изберат најдобрите CMS, CRM, ERP алатки за да ја направат нивната работа поефикасна. Обично, ќе се обидеме да разбереме што се обидува да постигне вашиот бизнис и да ви помогнеме да ги изберете најдобрите CRM, ERP, CMS достапни на пазарот, по најдобра цена и најоптимална интеграција.

Зошто да не изберете нас

Наши принципи

Дозволувањето на вашиот бизнис да напредува затоа што ги користите вистинските технологии е наш главен приоритет, еве ги четирите принципи што ги почитуваме

Испорачајте повеќе

Секогаш притискаме да испорачаме повеќе. Затоа што времето е секогаш од суштинско значење.

Постапувајте во ваш интерес

Ние секогаш дејствуваме во најдобар интерес на вашата деловна активност, без оглед на наш сопствен.

Нашиот ангажман

Ние ветуваме, предоставуваме. Нашата репутација е она што го гарантира нашиот опстанок и успех.

Само ако можеме да помогнеме

Ние ќе го земеме вашиот проект само доколку сметате дека навистина можеме да ви помогнеме и на вас и на вашиот бизнис.

Запознајте го тимот

Наше лидерство

Lumi Sales Director

Lumi

Sales Director

Crina Recruiter

Crina

Recruiter

Geanina Recruiter

Geanina

Recruiter

Pinar Recruiter

Pinar

Recruiter

Ruxandra Recruiter

Ruxandra

Recruiter

Merve Recruiter

Merve

Recruiter

Zeynep Recruiter

Zeynep

Recruiter

Alexandru Senior Fullstack Engineer

Alexandru

Senior Fullstack Engineer

Paul Senior Fullstack Engineer

Paul

Senior Fullstack Engineer

Daniel QA Lead

Daniel

QA Lead

Дали ги користите вистинските CRM, ERP, CMS за вашиот бизнис?

Имањето најоптимално поставување алатки за вашиот бизнис ќе ви помогне да се автоматизирате и да добиете продуктивност. Контактирајте се со нас.